Diensten

Bent u van plan om een nieuwe auto te kopen maar heeft u moeite met hoe u dat moet aanpakken? Breng dan eens een bezoek aan Auto Robbie zodat wij u deskundig verkoopadvies en de noodzakelijke begeleiding kunnen geven op het gebied van het kopen van een nieuwe auto. We nemen dan met u uw wensen en beschikbare budget door waarna we van start gaan met de zoektocht naar een geschikt voertuig voor u.

De werkwijze van Auto Robbie
Wij gaan altijd vol daadkracht aan de slag voor onze klanten als zij besluiten om van onze kennis en kunde gebruik te maken bij het kopen van een nieuwe auto. En daar hoort eventueel ook de verkoop van uw huidige auto bij. Wat prettig is voor veel mensen is dat zij weinig omkijken hebben naar alles wat er bij het kopen van een auto komt kijken. Daarbij zijn we heel goed op de hoogte van alles wat er speelt op het gebied van auto’s. Wij kunnen ook uw huidige auto inruilen en u voorzien van de benodigde garanties. En als u dat wilt, geven we ook advies op het gebied van een eventuele financiering. Vergeet daarbij niet dat wij erkend BOVAG zijn, zo schaft u uw occasion met een gerust hart bij ons aan!

Verkoop via ons uw voertuig
U krijgt graag een eerlijke prijs als u uw auto ook wilt inruilen. En u zit vast niet te wachten op tussenkomst van verschillende websites. Zij beloven vaak onmiddellijke aankoop of beter gezegd gouden bergen, maar de prijs die u dan voor uw auto krijgt valt dan erg tegen. Kies er daarom voor om uw auto via Auto Robbie te verkopen. U heeft dan sneller dan u denkt het geld en de autovrijwaring in handen. Makkelijk toch?

PRsug1DtvGoCLcYkLENofDy03YUuNlSSM0ielci7.jpg