Lease

Bent u voornemens om bij Auto Robbie een auto aan te schaffen maar heeft u te weinig financiële middelen voor zo’n grote investering ineens? Bekijk dan wat bij ons de mogelijkheden zijn met betrekking tot financial lease. U hoeft dan niet ineens het volledige aankoopbedrag te betalen van de auto.

Wat houdt financial lease in?
Financial lease noemen we ook vaak huurkoop. Het is iets anders dan private lease omdat u hierbij naast het maandbedrag van de lease ook zelf alle voorkomende autokosten moet betalen. Denk daarbij aan het auto-onderhoud, de wegenbelasting en de verzekering van de auto. Ook dient u vaak een aanbetaling te doen en houdt u aan het eind van het leasecontract nog een bepaald restbedrag over. Maak daar vooraf met ons duidelijke afspraken over, zodat de vorm van financial lease die u kiest zo goed mogelijk wordt afgestemd op uw voorkeuren en wensen.

Financial lease regelt u via Auto Robbie
Financial lease is in feite dus gewoon een financieringsvorm: u gaat een lening aan waarbij u iedere maand geld betaalt voor aflossing en rente. Ook biedt Auto Robbie diverse mogelijkheden op het gebied van financial lease. We werken al een hele tijd prettig samen met een zeer betrouwbare leasemaatschappij. Kom ook naar onze showroom zodat wij voor u de mogelijkheden van financial lease op papier kunnen zetten.

Bent u benieuwd of financial lease daadwerkelijk een goede oplossing is voor uw situatie? Wilt u weten wat de maandkosten zijn bij financial lease? Neem dan contact op of kom een keer naar ons toe voor een duidelijke en vrijblijvende offerte.